KING’s CROSS te asteapta la Petris cu un traseu provocator!

Nu rata inscrierea! Locurile sunt limitate!

Înscrierea ta la King’s Cross 2024

Despre King’s Cross 2024

Dupa ce ani de zile in care v-ati obisnuit cu evenimentele organizate de noi, EcoStuff Romania, in Lunca Timisului langa Timisoara, va invitam de data asta sa crestem impreuna un nou eveniment, de data asta la Petriș in judetul Arad la câțiva kilometri de Săvârșin, la poalele Muntilor Zarandului – King’s Cross – Crosul Regelui.

Sâmbătă 25 Mai – ciclism

Traseul MTB de aproximativ 45 de kilometri cu peste 1000 metri diferenta de nivel cuprinde ca punct central Cota Zero, de unde intrăm pe traseul de culme cu vârfurile Ianăș – Cucuietu – Tufari – Omeag.

Asa cum am promis, am inlocuit urcarea pe sosea de la start la Cota Zero cu un traseu nou de cca 20 de kilometri cu 650 diferenta pe drumuri forestiere spectaculoase

Duminica 26 Mai – alergare

Cele doua trasee pentru alergatori, de 6 si respectiv 12 km sunt scurte, dar solicitante. Primul are 200 metri diferenta de nivel. Al doilea este de fapt primul parcurs a doua oara in sens invers – cu 400 metri diferenta.

Avem pregatite urcari si coborari, pamant si zone cu pietre, poteci prin padure si drumuri pe culmea dealurilor.

Informatii utile

Tot ce trebuie sa stii despre KNGX

LOCATIE

Concursul se desfasoara in localitatea Petris din Judetul Arad, la cativa cilometri distanta de Savarsin inspre Deva.

TREBUIE SA AJUNGI AICI

https://maps.app.goo.gl/KYeeeUurvC7pstDJ7

Startul se da din apropierea Primariei, locurile de parcare sunt pe marginea drumului, pe cat posibil pe spatiul verde, soseaua fiind destinata concurentilor.

CATEGORII

Categoriile de varsta la KNGX sunt putin diferite fata de cele cu care v-am obisnuit. La editia viitoare vom reveni la categoriile clasice.

CATEGORII MTB si RUN

Categoriile de varsta pentru MTB sunt 17-29 ani, 30-39 ani si 40 ani +

Categoriile de varsta pentru run sunt 15-29 ani, 30-39 ani si 40 ani +

PREMII

Atat la MTB, cat si la RUN premiile in BANI se acorda doar castigatorilor la general (open) M/F.

MODALITATE DE PREMIERE

Castigatorii de la general NU mai intra la premierea pe categorii de varsta. Castigatorii categoriilor de varsta vor primi medalii, diplome, produse.

KITURI

Kiturile de start includ numar si cronometrare, tricoul evenimentului, medalie de participare, gel isotonic, zone hidratare si alimentare etc.

RIDICAREA KITURILOR

Kiturile de participare se ridica in ziua concursului in baza actului de identitate de la race office. Tot atunci sunt alocate si numerele de concurs.

TAXE INSCRIERE

Inscrierea este considerata valida doar dupa ce avem confirmarea platii, indiferent daca e online, transfer sau Revolut.

TAXE INSCRIERE

Taxele de inscriere sunt diferite in functie de cursa la care decizi sa participi. Astfel, indiferent de categoria de varsta, taxa este de 100 de lei pentru MTB si RUN12K si de 80 lei pentru RUN6K.

PROGRAM

Atat Sambata, cat si Duminica ridicarea kiturilor se face incepand cu ora 08:00, Sambata pentru MTB, Duminica pentru RUN

STARTUL

Sambata la MTB startul va fi dat la ora 10:00. Tot la ora 10 se va da Duminica startul pentru ambele curse ale alergatorilor.

Get In Touch With Us

Contact Us

Facebook: https://www.facebook.com/events/699825562039481

Instagram: https://www.instagram.com/ecostuff.romania/

Email: office@ecostuff.ro

Phone (dacă e urgent): 0727.922.111